Perkhidmatan Kami

Pinjaman Peribadi

Kami memahami bahawa proses permohonan pinjaman peribadi ada kalanya amat merimaskan.Itulah sebabnya kami menawarkan perkhidmatan permohonan yang cepat dan mudah untuk anda.

Kami menyediakan pilihan pembayaran balik yang fleksibel bagi anda untuk memastikan beban yang minimum untuk anda. Kongsi sahaja masalah anda dengan perunding kami yang senantiasa sedia membantu, kami akan menyediakan skema pembayaran baliik yang sesuai untuk anda.

Pinjaman Perniagaan

Perjuangan dengan perbelanjaan perniagaan yang tidak habis-habis? Kami sedia membantu!

Tidak kira betapa besar perniagaan anda, pastinya akan menghadapi masalah kewangan sekali sekala. Kami menawarkan skema pinjaman yang fleksibel untuk memenuhi permintaan perniagaan anda.


Mohon Sekarang

Pinjaman Cagaran


Perunding profesional kami dilatih untuk menilai aset anda dengan teliti dan tepat, memastikan nilai yang terbaik untuk anda dan kami.

Kami memahami bahawa proses mencagarkan aset anda tidak mudah, dan kami memastikan bahawa anda selesa dengan nilai cagaran yang ditetapkan - tanpa sebarang tekanan.


Mohon Sekarang

Maklumat Kewangan


Kadar Faedah Yang Rendah

Pembayaran balik minimum: 6 bulan

Pembayaran balik maximum: 6 bulan

Pinjaman Peribadi Kami

Tempoh minimum pembayaran: 3 bulan, tempoh pembayaran maksimum: 36 bulan * Tempoh pembayaran boleh dirunding.

Kadar Peratus Tahunan (APR) Maksimum adalah 8% - 15%. Untuk maklumat lanjut mengenai kadar semasa sila menghubungi kami.

Tiada kos tersembunyi atau yuran. Contohnya: Jumlah kredit RM5000 yang dipinjam selama 180 hari Faedah: RM448 Jumlah yang perlu dibayar adalah RM5448.